Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas forgalom várható húsvétkor Sóstón

| 2017. 04. 13. | 10:18:00
Legtöbben az állatparkot keresik fel.
Hatalmas forgalom várható húsvétkor Sóstón
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hosszú hétvégén (április 14-17.) várhatóan a megszokottól jóval többen látogatnak el Sóstógyógyfürdőre. A megnövekedett gépjármű forgalom irányítását Sóstógyógyfürdőn a rendőrség és a közterület-felügyelet munkatársai végzik - közölte a Szabolcsihírrel Parillák Gabriella, városházi sajtófőnök.

Ha kell, egyirányú!

A forgalmi rend a megszokotthoz képest alapvetően nem változik, azonban, ha a megnövekedett gépjármű forgalom indokolttá teszi, a helyszínen lévő rendőri vezető elrendelheti az egyirányú forgalmi rend bevezetését a Kemecsei úti felüljárótól a Fürdő utcáig a Sóstói úton és a Berenát utcán. Ebben az esetben kérik a járművezetőket, a kihelyezett jelzőtáblák szerint közlekedjenek.

Több parkolási lehetőség

A Kemecsei úti felüljárótól a Nyíregyházi Állatpark bejáratáig a Sóstói út két oldalán a parkolás megengedett. Az állatpark bejárata előtti és a Tölgyes utcai parkolók feltöltésénél kérik, a járművezetők kövessék a NYIRVV Kft. parkoló ellenőreinek az utasításait. A polgárőrök szintén a parkolókban teljesítenek szolgálatot, melynek célja a gépkocsi feltörések megakadályozása.

Tömegközlekedés

A helyi autóbuszjáratok a hétvégi és ünnepi menetrend szerint közlekednek Sóstógyógyfürdőre, de szükség szerint nagyobb befogadóképességű, vagy több járművet is indítanak.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés