Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Helló! Utcára, Nyíregyháza

| 2017. 04. 20. | 13:24:00
Megtartják a rendezvényt.
Helló! Utcára, Nyíregyháza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Habár többen is érdeklődtek, lesz-e változás a programban, a válasz: nem. Nem rettentette el a szervezőket és a résztvevőket sem a zord idő, tehát megtartják pénteken a Helló, Nyíregyházát!

Április 21-én a Helló Nyíregyháza! rendezvényen mintegy tíz helyszínen több színpaddal, Kölyök, Ifjúság, Mosoly,… Honvéd és Eszem-iszom utczákkal, kirakodó vásárral, jókedvvel üdvözöljük a tavaszt.

10 órakor a Kossuth téren Dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere és Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere köszönti a városlakókat.

Az idei évben az ifjúság lesz a középpontban. A szervezők számos programmal és koncerttel kedveskednek a fiatal korosztálynak. Délelőtt az óvodások töltik meg élettel a római katolikus társszékesegyház előtti teret. Délután a Kossuth téren a Debreceni Helyőrségi Zenekar és a Debreceni Honvéd Táncegyüttes szórakoztatja a nagyközönséget rendőrségi, tűzoltó, és katonai bemutatókkal fűszerezve.

Aki április 21-én a belvárosban szeretné jól érezni magát, az 10 órától szó szerint lépten-nyomon talál valamilyen látnivalót. A nagyszínpadi programok pedig megkoronázzák az egész napos nyüzsgést, szórakozást. 16 órától a Szatmárnémetiből érkező rock és alternatív zenét képviselő The Phoenix SM, majd egy fergeteges Fizika-Show-t követően a Pán Péter zenekar gondoskodik a jó hangulatról. Este nyolctól pedig érkezik a Kelemen Kabátban, majd az estét a Loving Arms DJ páros zárja.

Fontos tudnivaló: kerékpárral a rendezvény területére tilos behajtani.

Íme a tematikus utczák térképe:

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés