Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hotellé mentette a kastélyt, emlékdíjat alapítottak neki

| 2017. 04. 05. | 20:03:00
Takács Tibor Borsodban valósította meg álmát.
Hotellé mentette a kastélyt, emlékdíjat alapítottak neki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége április 4-én tartotta első félévi közgyűlését Mándokon. A közgyűlésen megvitatták a tavalyi év beszámolóját és szó esett a 2017-es rendezvényekről is (Kastély Fórum, Kastélyok Nyitott Hétvégéje, Kastély Bál). A sikeresen bevezetett új változtatásoknak köszönhetően a Magyar Kastélyszállodák Szövetsége tagsági köre folyamatosan bővül, és immár nemcsak kastélyszállodák lehetnek tagok, hanem olyan történelmi épületek is, melyek szolgáltatásvégzésében a minőség és a történelmi jelleg egyaránt megmutatkozik.

A már tradíciónak számító Kastélyok Nyitott Hétvégéje május 12-14-én lesz: a szállásszolgáltatással rendelkező tag kastélyoknál bárki vendég lehet egy éjszakára, ha május 12-re foglalja szállását a kiválasztott kastélyban, a következő éjszakát ajándékba adják. 

A Magyar Kastélyszállodák Szövetsége életében a 2017-es év is kiemelkedik a többi közül, hiszen ekkor ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, melyet egy bállal fognak a tagok megkoronázni – írja a profitline.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés