Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Időben szólunk! Ovis határidő közeleg

| 2017. 04. 07. | 10:36:00
Csak a nyíregyházi fenntartású intézményeket érinti.
Időben szólunk! Ovis határidő közeleg
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közeleg a 2017/2018-as nevelési évre történő óvodai jelentkezés időpontja: április 24-én (hétfőn) és április 25-én (kedden) fél 8-tól délután 6-ig lehet leadni a jelentkezési lapokat a Nyíregyházi önkormányzat fenntartásában működő ovikban.

A nemzeti köznevelésről szóló törvény alapján a gyermek abban az évben, amelynek augusztus 31. napjáig a harmadik életévét betölti, a nevelési év kezdő napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozásokon vesz részt - közölte a Szabolcsihírrel Dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző.

Az óvodába a 2017/2018-es nevelési évre a 2014. augusztus 31-ig született gyerekek beíratása kötelező.

Az óvodai jelentkezéshez a következő nyomtatványt kell kitölteni: „ÓVODAI JELENTKEZÉSI LAP nyíregyházi önkormányzati fenntartású óvodába a 2017/2018. nevelési évre”, amelyet bármelyik önkormányzati fenntartású óvodában be lehet szerezni, vagy letölthető a http://varoshaza.nyiregyhaza.hu oldalról, ugyanitt érhető el az önkormányzati fenntartású óvodák körzetjegyzéke, de az óvodákban is lehet érdeklődni.

Fontos tudnivaló, hogy a kitöltött jelentkezési lapot az első helyen megjelölt intézményben kell leadni. Az óvodai jelentkezés nem jelenti egyúttal az óvodába történő felvételt is, a kérelmek elbírálását követően a felvételről értesítést kapnak a szülők, egyúttal tájékoztatják őket a beiratkozás időpontjáról is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés