Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kétszázan rekedtek Galyatetőn

| 2017. 04. 20. | 17:42:00
Hatalmas a hó.
Kétszázan rekedtek Galyatetőn
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mátrában a Hunguest Hotel hellyel-közzel második napja el van vágva a külvilágtól - írja az Index.hu. A lapot egyik olvasója, Zsófi Lili tudósította a hegyen uralkodó áldatlan állapotokról. Azt írja: „egy hotelnyi ember ragadt ott a 40 centis hóval körülvett épületben, közben hóvihar, kidőlt fák, néha áram sincs, ", ugyanis az aggregátor is leáll időnként. Egy szomszédos vendégházban aggregátor, így meleg víz sincs, kisgyerekek viszont vannak. A hó derékig ér.

"Mondjuk most már elkezdtek zacskóból vizet osztani a vizet, mert két óra múlva kifogy a víztartály és gond lesz aggregátorral is. Kedd óta wifi sincs, a 30-as telefonok alig akarnak működni, de délután négykor lesz egy újabb eligazítás, és holnap reggel talán kijutunk” - írja a lány, aki képeket is mellékelt tudosításához, illusztrációként.

Az Index telefonon elérte a szállodát, ahol megerősítették, a személyzettel együtt több, mint kétszázan ragadtak fent, a hegyen. Nem tudják, pontosan mikor jutnak ki, de nincs pánik. Úgy tudják, aki csak tud, azon dolgozik a hegy lábánál, hogy járhatóvá tegye az utat a hotelhez.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés