Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt mosógép okozott riadalmat Rakamazon

| 2017. 04. 10. | 10:51:00
Avartűzhöz is riasztották a lánglovagokat.
Kigyulladt mosógép okozott riadalmat Rakamazon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt egy rakamazi családi ház konyhájában lévő mosógép vasárnap este a Bocskai úton. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A helyi önkéntes és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, valamint a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre tű. főhadnagy megyei szóvivő.

A lerakódott égéstermék gyulladt be egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében vasárnap délelőtt Gacsályon, a Petőfi utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Száz négyzetméteren, foltokban égett a száraz aljnövényzet vasárnap délután Gemzsén, a Táncsics Mihály utca mögötti területen. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kisvárda külterületén öt hektáron kapott lángra a fiatal akácos aljnövényzete vasárnap délután, a város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral, puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés