Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Leégett egy ház Barabáson

| 2017. 04. 04. | 10:38:00
Teljesen lakhatatlanná vált.
Leégett egy ház Barabáson
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy hetvenöt négyzetméteres lakóház hétfőn délután Barabáson, a Petőfi úton - . A fehérgyarmati hivatásos, a vásárosnaményi önkéntes és önkormányzati tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, de a ház lakhatatlanná vált, ezért az ott lakó elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

Az útról lesodródott és a szántóföldön felborult egy személygépkocsi hétfőn délután Mérk településen, a Táncsics utcában. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók a járművet áramtalanították, az üzemanyag szivárgást megszüntették.

Kigyulladt egy százhatvan négyzetméteres, faszerkezetű juhhodály középső része és a benne lévő 37 darab körbála égett hétfőn délután Napkoron, a Kossuth utcában. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűz oltását egy munkagép is segítette. Az épületben állatok nem voltak, személyi sérülés nem történt, a szándékosság gyanúja nem merült fel.

Több szabadtéri tűzeset is adott feladatot hétfőn a tűzoltóknak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Öt hektáron égett a száraz aljnövényzet és a nádas hétfőn délután a 4-es számú főút mellett, Nyírtura külterületén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűz oltásában egy helybéli traktoros is segített, aki körbeszántotta a területet. Nyírpazonyban, a Lejtő utcában háromszáz négyzetméteren, Balkányban pedig ötszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz fű, ez utóbbi helyen a tűz a szomszéd telkére és kerítésére is átterjedt, itt a szakolyi önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat. Kisebb területeken, így Újfehértón, Anarcson és Nagyecseden, valamint Nyírbátorban is be kellett a tűzoltóknak szabadtéri tűzeseteknél avatkozniuk. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés