Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Létra miatt sérült a mentőben

| 2017. 04. 27. | 10:48:00
Rosszul rögzíthették.
Létra miatt sérült a mentőben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Furcsa baleset történt szerdán a 491-es úton. Tunyogmatolcsról Győrtelek felé tartott egy 28 éves mátészalkai férfi, amikor a főút egyik útkanyarulatában a gépkocsi tetején szállított létra – feltehetően a nem megfelelő rögzítés miatt – a menetirány szerinti bal oldali sávban haladó betegszállító jármű szélvédőjének csapódott. A baleset következtében a betegszállítóban a hátsó ülésen utazó 47 éves tiszabecsi férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A 471-es számú főúton szerdán éjjel egy 37 éves nyírmeggyesi férfi szenvedett balesetet. Este fél 11 körül Mátészalkáról tartott haza, amikor feltehetően a figyelmetlenségéből eredően a gépkocsi lesodródott az úttestről, bele a vízelvezető árokba. A gépkocsiban egyedül a járművezető utazott, szerencsére csak könnyebb sérüléseket szerzett.   

Nyíregyházán a Kállói úton közlekedett csütörtökön egy 45 éves nyíregyházi nő karambolozott, amikor az egyik útkereszteződésnél balra akart kanyarodni, de feltehetően nem adott elsőbbséget a balról érkező autónak. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés