Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Táncos üzenet a fiataloknak

| 2017. 04. 07. | 10:19:00
A produkció a családon belüli erőszak, a kiközösítés, a drog, a személytelenség, a láthatóság és diszkó balesetek kérdéseit érintette.
Táncos üzenet a fiataloknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottsága és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság, valamint a Bűnmegelőzési Osztály szervezésében ezúttal Nyíregyházán mutatták be a New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínház csapata közreműködésével megvalósuló bűn- és baleset-megelőzési előadást április 6-án.

A Váci Mihály Kulturális Központban megrendezett előadást dr. Hudák Zsolt rendőr ezredes megyei rendészeti főkapitány- helyettes nyitotta meg. A táncprodukció a családon belüli erőszak, a kiközösítés, a drog, a személytelenség, a láthatóság és diszkó balesetek kérdéseit érintette. Az egyes témák tánc formájában történő bemutatását követően dr. Kovács Attila r. alezredes a megyei bűnmegelőzési osztály vezetője fogalmazta meg az egyes problémakörökben rejlő veszélyeket és azok elkerülésének illetve megoldásának lehetőségeit.

A láthatóság és a diszkó balesetek témáinak feldolgozásában dr. Kemény Lajos ny. főiskolai docens, igazságügyi műszaki szakértő és Domina József súlyos közúti közlekedési balesetet elszenvedett, volt baleseti-helyszínelő működött közre. A látványos és az üzenetek átadását hatásosan közvetítő táncprodukciót Kovács Róbert színművész konferálta.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés