Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vadászlest akartak lopni, üldözés lett belőle

| 2017. 04. 13. | 11:22:00
Fémtolvajokat fogtak a nyírbátori rendőrök.
Vadászlest akartak lopni, üldözés lett belőle
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Nyírbátori Rendőrkapitányság két helyi férfi ellen. P. Ernő (37) és V. Ferenc (31) április 12-én egy nyírcsászári lakóház udvaráról négy gumiabronccsal felszerelt felnit, egy futóműalkatrészt, egy porszívót, egy mosogatótálcát, valamint néhány kilogramm rézhulladékot. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Egy vadászlest akart ellopni két piricsei és egy nyírbátori férfi szerdán. A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás sérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Zoltán 18 éves és B. Márk 18 éves piricsei, valamint L. Róbert 23 éves nyírbátori lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a három férfi április 12-én egy Piricséhez tartozó területen kihelyezett vasból készült vadászlest szétfűrészelt és megkísérelt eltulajdonítani.

A társaságot a bűncselekmény elkövetése közben megzavarták, ezért a néhány kilométerre hátrahagyott gépkocsijuk irányába futva menekültek. A férfiak el is érték a járművet, de menekülésük közben lesodródtak a földútról, és egy fának ütköztek. Itt már sikerült őket feltartóztatni és a rendőrök megérkezéséig visszatartani.

A rendőrök a férfiakat a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés