Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A győzelemért még tanfolyamra is jártak

| 2017. 05. 29. | 14:19:00
Bartháék nyerték a vetélkedőt.
A győzelemért még tanfolyamra is jártak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága május 28-29-én Nyíregyházán, a Nyír-Pláza bevásárlóközpont parkolójában rendezte meg az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett „Közlekedik a család” vetélkedősorozat megyei döntőjét.

A verseny célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben felhívjuk a körültekintő, megfontolt közlekedésre. A vetélkedő két napja alatt összesen 52 család regisztrált és mérte össze felkészültségét a különböző versenyszámokban. Sokan versenyen kívül is jelentkeztek egy-egy feladatszám kipróbálására. A megmérettetésen a harmadik helyezést a Nagy család érte el, második helyezett a Horváth család lett.

Legeredményesebben - a tavalyi évhez hasonlóan - ismét a nyíregyházi Bartha család szerepelt, ők képviselhetik megyénket az országos döntőben. A Bartha család az eredményhirdetés alkalmával elmondta, hogy ismételt győzelmük titka, hogy az idei versenyre már tudatosan készültek, még elsősegély tanfolyamra is beiratkoztak a biztos győzelem reményében.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés