Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Balesetek az M3-ason. Kétszer négy kocsi ütközött

| 2017. 05. 22. | 10:27:00
Torlódásra kell számítani.
Balesetek az M3-ason. Kétszer négy kocsi ütközött
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hosszabb menetidőre számítsanak, akik hétfőn a fővárosba tartanak az M3-ason.

Rövid idő elteltével két baleset is történt az M3-as autópályán hétfőn reggel. Az első 6 óra 6 perckor az autópálya főváros felé vezető oldalán Bag térségében - a 36-os kilométerszelvényben – négy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Nem sokkal később Hévízgyörk térségében ütközött össze négy személygépkocsi 6 óra 36 perckor az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán - a 42-es kilométerszelvényben – négy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint két személy megsérült - írja a police.hu.

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, az érintett útszakaszon a forgalom a külső sávon halad. Az arra közlekedő járművezetőknek torlódásra kell számítaniuk.

 

A Pest megyében történt balesetek miatt jelentős torlódás alakult ki a főváros felé vezető oldalon, ezért a rendőrök a Kerekharaszti pihenőhelynél - az 51-es kilométerszelvényénél - teljes szélességében lezárták az autópályát és az arra közlekedőket leterelik a 3-as főútra. A járművezetők Gödöllőnél térhetnek vissza ismét az autópályára.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés