Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Égett a garázs, a pecu, az avar

| 2017. 05. 03. | 11:30:00
Nem unatkoztak a tűzoltók Szabolcsban.
Égett a garázs, a pecu, az avar
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Habár már a Flórián napi ünnepségekre készülnek megyeszerte, bűven akadt dolguk a tűzoltóknak kedden is, mint az Dóka Imre megyei szóvivő összefoglalójából kiderül.

Teljes terjedelmében égett egy négy négyzetméter területű, faszerkezetű melléképület kedden délután Nyírtelken, a Nyárfa utcában. Az épületben fóliát és fát tároltak. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Elektromos zárlat miatt kigyulladt egy lakóháztól külön épített garázs kedden délután Tákoson, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Hatszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz aljnövényzet kedden délután Tornyospálcán, a Szabadság utcában, ahol gyümölcsöst veszélyeztetett a tűz. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Húsz négyzetméteren a farakás gyulladt ki kedden este Újfehértó mellett Vadastag településrészen, ahol a város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Az útról lesodródott és a tetejére borult egy személygépkocsi kedden délután a 491-es számú főúton, a 11-es kilométernél, Fehérgyarmat közelében. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították. A balesetben senki nem sérült meg.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délután Kisvárdán, a Várady István utcában. A balesetben egy ember súlyos sérüléseket szenvedett. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Madarak fészkeltek egy nyíregyházi társasház kéményébe az Árpád utcában, ahol kedden üzemzavart okoztak, miután az egyik lakásban a szén-monoxid érzékelő bejelzett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók nem mértek magasabb gázkoncentrációt, ugyanakkor a kémény huzata nem volt megfelelő, ezért intézkedtek a kémény tisztításáról. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés