Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Futás! Szombaton félmaratont rendeznek Nyíregyházán

| 2017. 05. 19. | 10:24:00
Már reggeltől útlezárások lesznek a belvárosban.
Futás! Szombaton félmaratont rendeznek Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az „Electrolux Nyíregyháza Félmaraton és Család futás” elnevezésű rendezvény miatt 2017. május 20-án 8 órától előreláthatóan 13 óráig Nyíregyházán ideiglenes forgalomkorlátozás várható az alábbi útvonalon:

Kossuth tér - Zrínyi utca - Bercsényi utca - Hősök tere - Vay Ádám körút - Dózsa György utca - Vay Ádám körút - Hunyadi út - Pazonyi tér - Hunyadi utca - Bocskai utca - Samassa tér - Szabadság tér - Dózsa György utca - Kossuth tér.

A rendőrök a verseny ideje alatt a Vay Ádám körút és a Dózsa György utcát teljes szélességében lezárják, a Hunyadi utcán félpályán haladhat a forgalom. A belvárosból a László utca felé csak egyirányba tudnak haladni majd a járművek. A rendőrség azt javasolja, hogy a verseny ideje alatt a városban közlekedők a belvárost elkerülve a körutat használják. A rendezvény ideje alatt a forgalomelterelést és a forgalomirányítást a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve közösen végzik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés