Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jó híreket kaptunk Fülöpről!

| 2017. 05. 22. | 14:23:00
A kutyus ideiglenesen elhagyhatta a kórházat.
Jó híreket kaptunk Fülöpről!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egész ország állatbarátai aggódnak Fülöpért. A Nagycserkeszen elviselhetetlen körülmények között tartott, megkínzott kutyust az Állatbarát Alapítvány munkatársai mentették ki húsvét előtt. Sok-sok ember összefogásának, szakértelmének és segítségének köszönhetően a pokolból szabadult kutyus az életre szavazott, és a hírek szerint egyre jobban van.

Vasárnap Fülöp ideiglenesen kijöhetett a kórházból - a jó hírt Facebopok oldalán osztotta meg az Állatbarát Alapítvány. A Futrinka Egyesület segítségével találtak a kutyus számára egy megbízható, nagyon kedves hölgyet, aki szakmailag tudja vállalni Fülöp kezelését, míg készen nem áll a gazdis életre!

Szerdán reggel Fülöpnek vissza kell mennie a kórházba, hogy a nyakán lévő seb miatt átessen a plasztikai műtéten, és ha addig minden jól alakul, és nem lesz visszaesés az állapotában, akkor a szondát - amelyen keresztül addig táplálták - is eltávolítanák a gyomrából.

A vasárnap esti beszámoló alapján Fülöp nagyon jól érzi magát! Találkozott egy-két kutyussal, de mit sem foglalkozva velük tovább sétált felfedezni az új terepet.

Megtalálta a számára legmegfelelőbb helyet a kis kerti tó mellett, ahol egész délután napozott és pihent. Találkozott gyerekekkel, amire szintén nem volt semmi negatív reakciója. Evett szájon át, és szerencsére nem hányt! Viszont az ételt nagyon félti, olyankor nagyon morog és nemtetszését fejezi ki.

A képen látható "pofaketrec" csak a kötéscsere miatt volt rajta, a kép senkit ne tévesszen meg!

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés