Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megannyi munkahelyet kínálnak Nyíregyházán!

| 2017. 05. 13. | 14:20:00
Május 19., Nyír Plaza.
Megannyi munkahelyet kínálnak Nyíregyházán!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az északkeleti régió legnagyobb munkaadóinak részvételével várja a Nyíregyházi Állásbörze mindazokat, akik tartósan munkanélküliek, még vagy már nem találják helyüket a munkaerőpiacon, pályakezdők, váltanának, esetleg kisgyermek mellől térnének vissza a munka világába.

Május 19-én a Nyír Plaza ad otthont a nagyszabású programnak: a bevásárlóközpont alsó szintjén nyitvatartási időben, azaz reggel 9-től egészen 18 óráig várják az érdeklődőket.

Aki érintett, jól tudja: a munkanélkülivé válás a felnőtt lét egyik legkomolyabb traumája. A lelki megrázkódtatást közvetlenül követi a jövőbeli boldogulás fölötti aggodalom, amit tovább súlyosbít, ha családfenntartóként veszítettük el állásunkat. Az ember úgy érzi, munkaerőként leértékelődött, ezáltal haszontalanná vált a társadalom, közvetlen környezete, de még önmaga számára is. Ahhoz, hogy ebből a kiszolgáltatottságból fel tudjunk állni, állástalanságunkra kizárólag átmeneti helyzetként szabad tekinteni, majd töretlen hittel megadni magunknak az esélyt az újrakezdésre. Ennek része lehet az önéletrajzok írásán, a nyugvó kapcsolatok aktiválásán, a hirdetések böngészésén túl az állásajánlatokkal való személyes találkozás is.

A legnagyobb munkáltatókkal a régióból

A Nyíregyházi Állásbörze éppen ezt a célt szolgálja: hosszas böngészés, telefonálgatás és mendemondák helyett első kézből, egy helyen, igényes környezetben jutni a lehető legtöbb információhoz munkalehetőségekről, képzésekről. A cél nyilvánvalóan az „egymásra találás”, hogy az álláskereső a végzettségének legmegfelelőbb pozícióban, méltányos bérért dolgozhasson, azaz válhasson újra hasznossá önmaga és a társadalom számára.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés