Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pincéket öntött el a víz Kállósemjénben és Nyíregyházán

| 2017. 05. 04. | 10:20:00
A lezúduló eső sok gondot okozott szerdán.
Pincéket öntött el a víz Kállósemjénben és Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szerdán átvonuló vihar miatt elsősorban vízeltávolításokhoz kérték a tűzoltók segítségét Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelmi igazgatóság megyei szóvivője.

Kállósemjénben, szerdán este a több helyen hirtelen lezúduló esővíz okozott gondokat. A település több utcájában lakóházak pincéjébe tört be a víz, ami az ott lévő értékeket veszélyeztette. Így a Kossuth, Rákóczi és Toldi utcában kellett a helyi önkéntes és a nyírbátori, valamint a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak beavatkozniuk motoros szivattyúk segítségével, de Nyíregyházán, a Meggyes utca egyik lakóházánál is hasonló esemény adott feladatot a tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy nagyméretű tölgyfa ága hasadt le szerdán délelőtt Csaroda és Hetefejérce között, amely a közúti forgalmat veszélyeztette. A tarpai önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Felborult egy utánfutót vontató személygépkocsi szerdán este Ramocsaháza és Székely között. A balesetben ketten sérültek meg. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés