Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pótmama neveli a Demecserben kidobott kicsiket

| 2017. 05. 29. | 17:28:00
Kukában voltak. Ki tesz ilyet?
Pótmama neveli a Demecserben kidobott kicsiket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már biztonságban vannak azok a kiskutyák, akiket vasárnap mentettek ki Demecserben egy ruhagyűjtő konténerből. Az Állatbarát Alapítványt tegnap reggel értesítették, hogy egy kiscica vagy kiskutya visít odabent, de kiszedni nem tudják, mert a konténeren lakat van, a kölyök (utóbb kiderült, hogy nem  is egy, hanem öt) ahhoz túl mélyen van, hogy benyúljanak érte.

Innen hallatszott a sírás

Az állatbarátok azonnal elkezdtek telefonálgatni, intézkedés, hogy ki tudna segíteni. Így találtak rá a Demecseri Önkéntes Tűzoltókra, akik roppant segítőkészek voltak, és annak ellenére, hogy pihenőnap, vasárnap reggel volt, azonnal indultak is a helyszínre. Sikerült levágni a lakatot, és nagy meglepetésre nem egy, hanem 5 újszülött kiskutya került elő a konténerből.

Öt kölyök volt a konténerben, a hőségben

Szerencsénkre még vasárnap jelentkezett egy úr, hogy van egy mamakutyája, akinek rengeteg a teje, így a babák egyből ideiglenes mamihoz kerültek.

Itt már biztonságban, a pótmamival (az igazi biztosan keresi őket, de lelketlen gazdája elvette tőle a piciket)

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Demecseri Önkéntes Tűzoltóknak a segítségükért, és hogy kiérkezésünkig vigyáztak a babákra. Nélkülük nem sikerült volna! - írta közleményében Facebook-oldalán az alapítvány.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés