Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ilyen aranygyűrű nem jár akárkinek

| 2017. 06. 09. | 19:02:00
Nyíregyházi tűzoltók munkáját ismerték el.
Ilyen aranygyűrű nem jár akárkinek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Június 9-én kiosztották a 17. Dr. Balogh Imre Emlékpályázat díjait. Idén heten küldtek be pályaművet. Az aranygyűrűt Dombrády Gábor főhadnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság katasztrófavédelmi műveleti szolgálatának főelőadója vehette át, aki dolgozatában azzal foglalkozott,

hogyan lehet alkalmazni a multifunkciós hevedert a hazai tűzoltási, műszaki mentési műveletek során.

A bírálóbizottság úgy ítélte meg, hogy a pályaművek közül kettő különdíjra érdemes, így egy-egy karórát kapott Kolláth András zászlós, a tatabányai hivatásos tűzoltó-parancsnokság katasztrófavédelmi megbízottja és Feri Róbert főhadnagy, a szekszárdi katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztályának kiemelt főelőadója. Kolláth zászlós pályázatában a Tűzoltó Bandi és Morzsi Komplex Óvodai Tűzmegelőzési Programmal foglalkozott, míg Feri Róbert arra a kérdésre kereste a választ, hogyan lehet hatósági eszközökkel megszüntetni a beépített tűzjelző rendszerek téves jelzéseit.

A díjakat dr. Bérczi László dandártábornok, a bírálóbizottság vezetője adta át, a grémium képviseletében megjelent Papp József ezredes, főosztályvezető is. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés