Hirdetés

Ismét lesz piac Sóstón!

Szabolcsihír

2017.06.19. 15:38

Ismét lesz piac Sóstón!
Fotó: Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

Heti kétszer a szezon végéig.

Hirdetés

Június 21-től a Nyírvv Nonprofit Kft. és a Nyírség Turizmusáért Egyesület újra elindítja a tavaly bevezetett és a turisták körében is közkedvelt „Sóstói piacot”. A vásár része annak a garantált programsorozatnak, amelyekről a vendégek a szállodákban és az attrakcióknál tájékozódhatnak – közölte a Szabolcsihírrel ​Parillák Gabriella városházi sajtófőnök

A NYÍRVV Nonprofit Kft. és a turisztikai vállalkozásokat összefogó egyesület a város támogatásával idén újra várja a helyi lakosokat és a Sóstógyógyfürdőre érkező turistákat a központi parkban felállított kis piactéren.

Június 21. és augusztus 30. között minden szerdán és szombaton, 17.00 és 21.30 óra között tart nyitva a piac. Az állatparki séta vagy a nyári fürdőzés után, kellemes családi program lehet a helyi termelőket felkeresni. A gondosan válogatott saját termékek biztosítják a jó minőséget, a friss és finom ízeket. Vásárolhatnak gyümölcsöket, kézműves sajtokat, lekvárt, szörpöt, mézet, különleges házi füstölt árut.

Újdonságként jelen lesznek a kézműves sütemények, és a házi rétes is különböző ízekben, illetve a zamatos gyümölcsök hűtött italok formájában. A gasztronómiai kínálat mellett ajándéktárgyak, hagyományos kézműves és iparművészeti alkotások is megtalálhatóak lesznek.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés