Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Égett a konyha, dőlt a fa - a hétfői nap fekete krónikája

| 2017. 07. 18. | 10:06:00
Megyeszerte több helyre riasztották a tűzoltókat.
Égett a konyha, dőlt a fa - a hétfői nap fekete krónikája
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tűzhelyen felejtett olaj gyulladt meg, amely a páraelszívót és a konyhabútort is károsította egy nyíregyházi lakás konyhájában hétfő délelőtt Nyíregyházán, a Deák Ferenc utcában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A város hivatásos tűzoltói az épületet átvizsgálták, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre tűzoltó főhadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője. Hozzátette: Személyi sérülés nem történt.

Száz méter hosszan a száraz aljnövényzet gyulladt be hétfőn délután Demecserben, a Berkeszi úton, ahol a lángok egy üzemen kívüli gyár területére is átterjedtek - folytatta a hétfői nap krónikáját a szóvivő. A helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Családi ház tetejére borult egy nagyméretű fenyő hétfőn délelőtt Napkoron, a Rákóczi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát, személyi sérülés nem történt.
 

Lakossági gázvezetéket rongált meg munkagép hétfőn délelőtt Nyíregyházán, a Móra Ferenc utcában. A város hivatásos tűzoltói elszorították a megsérült csövet és biztosították a helyszínt a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Meghibásodott egy hőkapcsoló egy gázüzemű, vízátfolyós melegítőnél hétfőn délután egy záhonyi lakásban, a Rákóczi utcában. A kicsapódó gőzt gázszivárgásnak vélte a tulajdonos, így riasztotta a tűzoltókat. A záhonyi hivatásos tűzoltók a gázcsap elzárását követően méréseket végeztek, de gázkoncentrációt nem mutattak ki. Személyi sérülés nem történt.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés