Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egyre több a kerékpárút megyénkben

| 2017. 07. 31. | 15:38:00
Bringával járni nemcsak olcsó, de még egészséges is.
Egyre több a kerékpárút megyénkben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tovább kerekezhetünk Fehérgyarmaton, köszönhetően a város sikeres pályázatának – közel félmilliárd forint támogatást nyert az önkormányzat közlekedésfejlesztésre.

A „Bringázz Fehérgyarmaton” című projekt a Beregdaróc-Fehérgyarmat-Csengersima összekötő út két szakaszát érinti: Fehérgyarmat átkelési szakaszát, mely két végén csatlakozik az utóbbi években már megépült gyalog-kerékpárutakhoz, illetve egy külterületi szakasz, amely a már meglévő gyalog-kerékpárutat köti össze a  Fehérgyarmathoz tartozó Állami Gazdaság Lakóteleppel – olvasható a város hivatalos oldalán.

A képviselő-testület elsődleges célja a pályázat benyújtásával a biztonságos és fenntartható közlekedés feltételeinek megteremtése volt – közölte Dr. Péter Csaba, Fehérgyarmat polgármestere.

A beruházás turisztikai szempontból is meghatározó mind a város, mind a  térség szempontjából, hiszen ezen keresztül elérhetőek lesznek a Tisza menti üdülőterületek, valamint a Szamos mentén kiépített, országhatáron túlra vezető kerékpáros hálózatnak is része lesz.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés