Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Elmerült egy férfi a sóstói tóban

| 2017. 07. 05. | 15:18:00
Legalább öten siettek a segítségére.
Elmerült egy férfi a sóstói tóban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életet mentette a polgárőrök Sóstón - az eset még a múlt hét pénteken éjjel történt (akkor rendeztén a Sóstó Fiesztát - a szerk.) - de a hírr most tették közzé a police.hu oldalon.

Két arra járó férfinek tűnt fel a csónakázótóban elmerült és segítségre szoruló férfi. A területen szolgálatot ellátó polgárőrök érkezésekor addigra már hárman tartózkodtak a tóban a kései időpontban.

Filkó Péter polgárőr azonnal látta, hogy további segítségnyújtásra van szükség, ezért ő is bement a tóba, míg társa a közelben járőröző rendőrökhöz sietett segítségért.

A rendőrök az immár négy vízben tartózkodó férfit egy csónakkal segítették partra, miközben a mentőszolgálatot is értesítették.

A bajba jutott férfit a mentősök szakszerű ellátásban részesítették és megfigyelésre kórházba vitték, de sem ő, sem pedig megmentői nem szenvedtek sérülést.

A mentésben résztvevő Szokolai Péter Sándor nyíregyházi és Illés Attila csengeri lakosokat, valamint Filkó Péter polgárőrt helytállásukért állománygyűlés keretében részesítette elismerésben dr. Illés László r. alezredes a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetője július 5-én.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés