Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már nevet a négygyermekes édesanya

| 2017. 07. 04. | 17:51:00
Sikerült egészséges környezetbe költözniük.
Már nevet a négygyermekes édesanya
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ugye, emlékeznek még arra a házaspárra, amelyik azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy segítsünk nekik albérletet keresni, mert négy gyerekkel sehol nem akarják fogadni őket. Márpedig arról a helyről, ahol Oroson laktak, költözniük kellett, mert legkisebb gyermekük a penészes falak miatt asztmás lett.

Baranyai Istvánné és Baranyai István akkor elpanaszolta, mindenki magas kauciót kér, ráadásul, mikor megtudják, hogy négy gyereket nevelnek, rögtön nem állnak velük szóba. Elsősorban a gyerek betegsége miatt volt fontos a költözés, illete a hihetetlenül magas rezsiköltség is indokolta a változtatást.

Nos, a család jó hírrel kereste meg kedden délután szerkesztőségünket. Elmondták,

cikkünk nyomán nagyon sokan telefonáltak, még Angléiából is hívták őket, hogy segíthessenek. Végül az elmúlt hétvégén sikerült megtalálniuk azt a házat, ahol már kényelmesen elfér a népes család, nem mellékesen perdig egyáltalán nincs a házban penész és gomba.

Ugyan még sok mindent kell elrendezni, hiszen egy költözés sok pakolással jár, ráadásul a házban nagyon szép bútorok is vannak, így a sajátjuk feleslegessé vált, amit szeretnének eladni.

A legjobb hír pedig, hogy a pici lány már az első éjszakát nyugodtan végigaludta, el sem köhintette magát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés