Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Műszaki mentés miatt nem volt áram közel 300 háztartásban

| 2017. 07. 28. | 10:20:00
A komorói baleset utómunkálatai a vasúti közlekedést is érintették.
Műszaki mentés miatt nem volt áram közel 300 háztartásban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Műszaki mentés miatt egy időre lezárták csütörtökön a 4-es főutat és a 100-as számú vasútvonalat Tuzsér és Komoró között, a három nappal ezelőtt, július 24-én a 4145-ös számú út 18-as kilométerszelvényénél balesetet szenvedett, veszélyes anyagot szállító kamion átfejtése miatt. A munkálatokat a kisvárdai, záhonyi, debreceni hivatásos tűzoltók, a katasztrófavédelmi mobil labor biztosította.

Az átfejtést késő éjszakáig végezték a szakemberek. A mai napon folytatják az utómunkálatokat és döntenek a további fejtés időpontjáról. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat kárhely parancsnoka utasítására este fél 11-kor az áramszolgáltató Tuzséron és Komorón a 288 fogyasztónál visszakapcsolta a szolgáltatást, valamint a vasúti közlekedés is megindulhatott a Záhony-Nyíregyháza fővonalon

Lángolt egy melléképület Nagykállóban a Deák F. utcában csütörtökön. A 6x2 m-es faszerkezetű létesítményt műhelynek és fatárolónak használták, a tüzet vélelmezhetően elektromos meghibásodás okozta. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság és Nagykállói Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói fékezték meg a tüzet.

A nagyhalászi Rétköz utcában kb. 800 négyzetméten égett a száraz fű és gaz a csatornaparton. Az Ibrányi Önkormányzati Tűzoltóság, valamint a Nagyhalási Önkéntes Tűzoltó Egyesület tűzoltói és a közeli telephely dolgozói közösen fékezték meg a tüzet, hogy ne terjedjen tovább. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés