Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházi gyerekek, irány Szigliget!

| 2017. 07. 03. | 12:16:00
Megszépült a város üdülője.
Nyíregyházi gyerekek, irány Szigliget!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azok a gyerekek, akik hétfőn hajnalban indultak el a szigligeti gyermektából e heti turnusába Nyíregyházáról, már birtokba is vehetik a legújabb létesítményeket a hegyen, ugyanis

röplabdapályát épített a Szigligeti Gyermeküdülőben a NYÍRVV Nonprofit Kft. A 7x11 méteres pálya előkészítő munkálatai során 17 m3 földet szállítottak el, 36 méter kerti szegélykövet helyeztek el, és 77 négyzetméter gumilap burkolatot készítettek. A fejlesztés közel nettó 1 millió forintba került - közölte a Szabolcsihírrel Szabó Edinam, a társaság sajtóreferense.

A gyermeküdülő játszóterén a városüzemeltető társaság a tönkrement és elbontott billenőhinták és csúszda helyére

egytornyú, csúszdás játszóvárat készített. A vár, valamint az áthelyezett hintaállvány alá 42 négyzuetméter gumi ütéscsillapító burkolat került.

Az üdülő területén új kondipark is épült, ahol forgó fitnesz karikákat, egy láblengető gépet, egy oldallengő berendezést, valamint egy többfunkciós erősítőt állítottak fel. Az eszközök alá 6 m2 gumitégla burkolatot és 10 méter gumi szegélyt helyeztek el. A kondipark kialakítása nettó 1,6 millió forintba került.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés