Hirdetés

Segítséget kér a gyermekét elvesztő sóstóhegyi család

| 2017. 07. 24. | 10:16:00
Állami gondozásból kivett gyermekeik szenvedtek balesetet
Segítséget kér a gyermekét elvesztő sóstóhegyi család
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nyíregyházi fiatalok szenvedtek tragikus autóbalesetet Németországban. Az autóban utazott egy testvérpár, Balogh Gergő és Balogh Tibor is. Gergő a balesetben szörnyethalt, bátyja kómában, életveszélyes állapotban fekszik egy bajor kórház intenzív osztályán. 

Tibor, Gergő és húguk, Tünde állami gondozott gyerekek. A sóstóhegyi Bártfai házaspárhoz vette magához a két fiút. Tibort másfél évesen, Gergőt 10 hetesen. A szülők az elmúlt évtizedekben szerény anyagi körülmények között, ám annál nagyobb szeretetben nevelték a három gyermeket és két vér szerinti lányukat. 

A fiúk nemrég úgy döntöttek, hogy a saját jövőjük megalapozása érdekében, valamint, hogy idősödő szüleiket anyagilag támogassák, Németországban vállalnak munkát. Mindössze két héttel ezelőtt álmokkal, vágyakkal, reményekkel telve köszöntek el a szüleiktől. A Bártfai család két nappal ezelőtt éjszaka azonban tragikus hírt kapott: egyik fiuk meghalt, másik az életéért küzd több ezer kilométerre innen. 

A szülőknek a kimondhatatlan fájdalom mellett most a Németországba történő mihamarabbi kiutazás költségeivel, valamint a Gergő holttestének hazahozatalával kapcsolatos költségekkel is meg kell birkózniuk. Ebben kérik a jószándékú emberek segítségét.

BÁRTFAI JÁNOSNÉ 68700399-10074008 

Hirdetés