Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Villám pusztított Mátészalkán, sertések égtek az ólban

| 2017. 07. 06. | 10:20:00
Sok az avartűz is.
Villám pusztított Mátészalkán, sertések égtek az ólban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mátészalkán, a Kalmár utcában szerdán egy 90 négyzetméteres melléképület égett le, valamint a szomszédban található farakás. A Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, a tüzet két gyorssugárral oltották el. A melléképületben 2 sertés pusztult el. A tűz keletkezésének valószínűsíthető oka villámcsapás.

A mándoki vasúti őrház és Eperjeske-Alsó állomás között a vasúti töltés oldalában mintegy 1 hektáron, foltokban égett száraz fű, avar. A tüzet Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltói oltották el. A vasúti közlekedésben fennakadás nem történt. Avartűz volt Tiszavasváriban, az Erdő utcában is.

Ófehértón, a Petőfi Sándor utcában ágy és berendezési tárgyak égtek egy lakóház szobájában. A tűzesetnél a Baktalórántházi Katasztrófavédelmi Őrs és a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltóparancsnokság avatkozott be. A mennyezet átizzott, ezért azt kéziszerszámokkal megbontották. A lakóházat túlnyomásos ventilátorral szellőztették át. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Műszaki mentéshez riasztották a Kántorjánosi és Vaja között, ahol egy személygépkocsi az út közepén felborult, fejtetőre állt. A baleset következtében egy ember könnyebben sérült, akit a mentősök kórházba szállítottak. A rendőrségi helyszínelés után a mátészalkai hivatásos tűzoltók szüntették meg a forgalmi akadályt.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés