Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Villámcsapás Tiborszálláson!

| 2017. 07. 12. | 11:00:00
Dőlnek a fák a viharban.
Villámcsapás Tiborszálláson!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úttestre borult fa eltávolításához kérték kedden reggel a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét a szabolcsi megyeszékhelyen, a Sóstói úton, ahol az ágak a közúti közlekedést akadályozták - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője. Hozzátette: a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Hasonló eseményeknél kellett a tűzoltóknak beavatkozniuk még Hermánszegen és Nyírmihálydiban is, ez utóbbi helyen egy villanyvezeték is megsérült, ezért a helyreállításig harminc fogyasztási helyen szünetelt átmenetileg a szolgáltatás. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy lakóház tároló helyiségében gyulladtak meg papírdobozok és műanyag játékok kedden délután Nyírbogáton, a Zrínyi Ilona utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Villámcsapás miatt kidőlt és izzott egy nagyméretű fa kedden este Tiborszállás külterületén. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral szüntették meg az izzást, parázslást. Személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés