Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csőstül jött a baj a kánikulában

| 2017. 08. 06. | 11:34:00
A nyíregyházi tűzoltóknak se volt nyugtuk.
Csőstül jött a baj a kánikulában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Teljes terjedelmében égett egy hat négyzetméteres, fa szerkezetű melléképület szombat délelőtt Bökönyben, a Zalka Máté utca egyik lakóházának az udvarán. A tüzet a tulajdonosnak sikerült megfékeznie. A szakolyi önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Tízhektáros területen lángolt a nádas és a száraz aljnövényzet

szombat délután Tiszarád és Nagyhalász között. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók több vízsugárral, puttonyfecskendők és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kékcsén, a Fő utca mögötti területen a száraz aljnövényzet oltása adott feladatot a kisvárdai hivatásos tűzoltóknak, ahol négyszáz négyzetméteren gyulladt meg a száraz fű. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nagyméretű akácfa dőlt az úttestre

szombat délelőtt Tiszaadony és Barabás között. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.Nyíregyházán, a Karéj utca egyik családi házának az udvarán egy akácfa dőlt meg, amely a lakóházat veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a nagyméretű fát. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy ikerház tetőszerkezete és egyik szobája szombat éjszaka Jékén, a Liptay utcában. A tűzesetben ketten kisebb sérüléseket szenvedtek. A kisvárdai és a cigándi hivatásos tűzoltók hat vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Mivel a ház lakhatatlanná vált, ezért az ott élők elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés