Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lángolt a dohányszárító

| 2017. 08. 14. | 10:26:00
Több helyről is jöttek oltani.
Lángolt a dohányszárító
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt egy ötvenhat négyzetméteres dohányszárító és a benne lévő dohány vasárnap hajnalban Magy településen, a Tompa Mihály utcában. A baktalórántházi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Nagymennyiségű esővíz gyűlt össze egy mándoki családi ház pincéjében vasárnap reggel, a Béke utcában, ahol a víz a berendezési tárgyakat veszélyeztette.

A záhonyi hivatásos tűzoltók motoros szivattyúval szüntették meg a kialakult helyzetet. Hasonló eseménynél kellett beavatkozni egy eperjeskei családi háznál, a Rákóczi Ferenc utcában. Szintén vízeltávolításhoz kérték a tarpai önkéntes tűzoltók segítségét a reggeli órákban egy beregsurányi családi háznál, ahol az udvaron gyűlt össze a csapadékvíz a Lehel utcában. Kidőlt egy tető nélküli vályogház egyik fala vasárnap reggel Kocsordon, az Árpád utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a veszélyes épületelemeket eltávolították és értesítették az önkormányzatot Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Útra borult fák akadályozták a közlekedést vasárnap több helyen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Nyíregyházán a Sóstói úton, a Derkovits utcában, Penészlek és Bánháza között, Tarpa és Hetefejérce között és Tuzséron, a Rákóczi Ferenc utcában, ahol a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés