Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Majdnem leégett a ház egy tál étel miatt

| 2017. 08. 17. | 12:22:00
Elfeledkezett róla, hogy odatette.
Majdnem leégett a ház egy tál étel miatt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újfehértón, Bem apó utcában egy családi ház melléképülete égett. Az idős tulajdonos elmondása szerint a melléképület konyhájában a tűzhelyen ételt melegített, amit felügyelet nélkül hagyott, majd el is feledkezett arról, hogy odatette az ételt. A tűz átterjedt a berendezési tárgyakra és a főépület egyik szobájára is. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsokság, az Újfehértói Önkormányzati Tűzoltóság ész az Újfehértói Önkéntes Tűzoltó Egyesület egységei avatkoztak be. A mentők a tulajdonost a helyi orvosi ügyeletre beszállították, megvizsgálták, sérülést nem szenvedett.

Nyíregyházán, a Diós utcában egy építkezésen a munkások a ház alapzatának szigetelését végezték egy 11,5 kg-os PB palackkal. A gázpalack tömlője meggyulladt és a szelepig visszaégett. A Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság tűzoltói a kiérkezés után a palackot elzárták, az égést megszüntették, ennek köszönhetően a palack nem sérült és nem hevült túl. Személyi sérülés nem történt.

Ismét avartüzekhez és fakidőléshez kellett vonulniuk a tűzoltóknak. Egy szabolcsveresmarti zártkertben cserjés, gyümölcsfák, bozótos és fanyesedék égett. Sényőn, a Rákóczi utcában lakatlan lakóház kertjében égett száraz fű, gaz. Nyíregyházán az Agár utcában az út mentén 50 méter hosszan gaz és avar égett. A tüzet a Kisvárdai és Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóparancsokság tűzoltói kéziszerszámokkal eloltották.

Kótajban, a Hunyadi utcában egy nagyméretű fa ága telefonvezetékre hasadt, kiérkezés után a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével az ágat eltávolították, így a vezeték nem sérült.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés