Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagyot esett, mert nem tudta bevenni a kanyart

| 2017. 08. 31. | 11:42:00
Borult a motoros Nyíregyházán.
Nagyot esett, mert nem tudta bevenni a kanyart
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy balesetben öten sérültek meg kedden Szabols-Szatmár-Bereg megyében.

Nyíregyháza 4-es Huszárok útján közlekedett szerda délelőtt motorkerékpárral egy 33 éves helyi férfi. Egy kanyarban felborult és könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy udvarról kiszaladó kutya okozott balesetet a 36-os főúton szerda este.

Antalbokor felé tartott segédmotoros kerékpárjával egy 46 éves nagykállói férfi, amikor egy ingatlan udvaráról kiszaladt elé az úttestre egy kutya. A sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, felborult és súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egyelőre nem tudni, hogy sodródott át az út túloldalára egy kanyarban Vásárosnaményban az a személyautó. A baleset a Damjanich úton történt augusztus 30-án 16 óra körül. A 28 éves helybéli férfi vezette autó

egy jobbra ívelő útkanyarulatban letért a menetiránya szerinti bal oldali útpadkára, ahol egy jelzőtáblának, majd egy fának csapódva állt meg. A baleset következtében a sofőr és 34 éves utasa könnyű sérülést szenvedtek.

A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

"Szendvics" baleset

Vélhetően a követési távolság be nem tartása miatt történt baleset a 471-es számú főúton. Nyírmeggyes felől Mátészalka irányábaközlekedett szerda reggel 8 óra körül személygépkocsival egy 43 éves nyírmeggyesi nő.

Feltehetően nem tartott kellő követési távolságot, ami miatt nekiütközött egy előtte forgalmi okok miatt lassító Fiat típusú gépkocsinak, ami az elejével szintén nekiütközött egy előtte álló jármű hátuljának.

Az ütközés következtében a Fiat vezetője, egy 40 éves nyírmeggyesi nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés