Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Oroson nem lehetett melléfogni

| 2017. 08. 26. | 11:27:00
Horgász tűzoltók versenyeztek Nyíregyházán.
Oroson nem lehetett melléfogni
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint 400 kilogramm halat fogott 21 versenyző a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség a IV. Turkó Sándor tűzoltó horgász emlékversenyén, pénteken Nyíregyháza-Oroson, a 41-es számú főút melletti horgásztavon. Az első hat helyezettet és a legnagyobb halat fogó versenyzőt díjazta a szövetség, a különdíjat pedig ezúttal is a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ajánlotta fel.

Amurok, szürke harcsák, süllők és keszegek vártak a csapatokra, akik mind a megyei hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóságokról indultak az idei versenyen.

A tűzoltók ezúttal is megmutatták, hogy nem aprózzák el a fogott mennyiséget, összességében 406 kilogramm halat fogtak ki a tóból.

A legtöbb halat Kovács György, a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársa fogta, majd Horváth Tibor, Timku Tamás és Tolnai Ferenc, Bartha László, valamint Pásztor László követte, akik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség és a Monster Carp Kft. ajándékait vihették haza. A legnagyobb halat Timku Tamás fogta, különdíjban pedig Pósán Lászlóné részesült.

Felnőtt kategória

6. helyezett:         Pásztor László                 25 030 gramm           
5. helyezett:         Bartha László                  25 475 gramm        
4. helyezett:         Tolnai Ferenc                  28 320 gramm 
3. helyezett:         Timku Tamás                   57 125 gramm
2. helyezett:         Horváth Tibor                  57 130 gramm
1. helyezett:         Kovács György                66 360 gramm

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés