Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sorozatos autóbalesetek

| 2017. 08. 24. | 11:31:00
Megnőtt az autós és kerékpáros balesetek száma.
Sorozatos autóbalesetek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megyénkben három közúti baleset helyszínén vizsgálódtak a rendőrök - közölte a Szabolcsihírrel a megyei rendőrfőkapitányság sajtószóvivője.

Baktalórántházán, a Petőfi úton közlekedett kerékpárral szerda reggel 8 óra körül egy 62 éves nyírjákói nő. A Vasút utca kereszteződéséhez érve az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta, és behajtott az útkereszteződésbe, ahol összekoccant egy neki jobbról érkező személygépkocsinak. A baleset során az idős nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nyíregyházán a Rezeda utcán tolatott személygépkocsival augusztus 23-án 18 óra tájékában egy 41 éves helyi férfi. A járművezető a haladása során magával rántott egy 39 éves nyíregyházi nőt, aki a mozgó jármű hátsó ajtaját időközben kinyitotta. A baleset során a 39 éves nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A nyíregyházi Domb utca felől ment a Százados utca irányába szerdán 19 órakor biciklivel egy 41 éves helyi nő. Balra kanyarodása során nekiütközött egy vele szembe jövő kocsinak, melynek következtében könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés