Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tarolnak a mentőink az országban

| 2017. 08. 17. | 15:29:00
Megvan a hét mentőorvosa.
Tarolnak a mentőink az országban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hétről hétre megválasztják A hét mentőápolját és A hét mentőorvosát. Az Országos mentőszolgálat honlapján ismét büszkék lehetnek a szabolcsiak: A hét mentőorvosának ugyanis egy nyíregyházi szakembert választottak.

Dr. Mokánszki István 2 éve kezdett el dolgozni az Országos Mentőszolgálatnál Nyíregyházán. A sürgősségi osztályon tapasztaltak vonzották a mentőkhöz. A mentőzésben azt szereti a legjobban, hogy változatos, minden eset más, rengeteg új tapasztalatot szerezhet - írják róla az OMSZ Facebook-oldalán.

De nemcsak ő szereti a szakmát, sérültjei, betegei is örülnek ha a fiatal, megkérdőjelezhetetlen tudású doki siet segítségükre.
2017 júliusától ő lett a mentők új üzemorvosa is Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Ezt a feladatkört rendkívül komolyan veszi, alkalmassági vizsgálat során nagyon odafigyel minden bajtársra és alapos kivizsgálást kér, hogy a dolgozók egészségügyi állapota is rendben legyen. De legalább ekkora hangsúlyt fektet a lelki egészségre is, hisz bajtársai a napi gondokkal is felkereshetik. Szinte minden percében másokkal foglalkozik a fiatal doktor, ritka, hogy szabadideje lenne. Ha mégis vannak szabad percei, azt kivétel nélkül kislányával tölti.

Különösen büszkék lehetünk mentőinkre, hiszen ezen a héten A hét mentőápolója is szabolcsi, s az volt az elmúlt héten is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés