Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A város szívébe költözött a Sunshine

| 2017. 09. 19. | 12:26:00
Új helyen lesz a szülinap is!
A város szívébe költözött a Sunshine
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint tíz év után új helyre költözött a 99.4 Sunshine FM. Balogh Béla, Nyíregyháza kedvenc rádiójának ügyvezetője kedden sajtótájékoztatón mutatta be az új stúdiót, melyet a Szakszervezetek Háza 5. emeletén alakítottak ki.

Hogy a találgatásoknak elejét vegye, az ügyvezető elmondta: a Szarvas Irodaház új tulajdonoshoz került, és nem tudtak megegyezni, ugyanakkor változásra, technikai fejlesztésre volt szükség. Új pertnert találtak a Szakszervezetek Házában. Az új helyen már megszűntek az analóg források, csak digitális úton sugároz a rádió, melynek antennája, adószobája maradt a Szarvas utcán.

Az új szerkesztőséget egy térből egy hónap alatt alakították ki, ugyanaz a csapat tervezte, amely az MTVA-nak is dolgozik, kivitelez. Modern, európai igényeknek megfelelő stúdiót sikerült létrehozni.

- Új helyük a belváros szívében van, a kollégák itt igazi otthonra leltek, jó az infrastruktúra, a hallgatók könnyen megközelíthetik - mondta Balogh Béla, hozzátéve: a rádió munkatársai derekasan kivették a részüket a költözésből, igazi csapatmunka volt ez, miközben biztosították a folyamatos adásmenetet.

A Sunshine Születésnapról, mely bekerült a városi nagyrendezvények körébe, az ügyvezető elmondta: a korábbitól eltérően nem augusztus, hanem szeptember végén rendezik. Változik a helyszín is és már nem lesz ingyenes. A változtatást több dolog indokolta: a rendezvény mindig egybeesett a VIDOR Fesztivállal, a Nyírpláza parkolóját átalakítják és fizetőssé teszik. Szeptember eleje az iskolakezdésről szól, ezért tették a hónap végére, amikor viszont az időjárás már megzavarhat egy szabadtéri rendezvényt, ezért választották a zárt teret, a Continentál Arénát új helyszínül. Élvonalbeli előadókat hívtak a partira (köztük a Wellhello, Newel Empire,VillCox - hogy csak néhányat emeljünk ki), akik ingyenes rendezvényen nem vállalnak fellépést.

99.4 Sunshine FM – Nyíregyháza Kedvenc Rádiója

A 99.4 MHz-en sugárzó Sunshine FM már hallható volt az éterben 2001 és 2004 között. A lendület, a stílus, a név, a frekvencia maradt, a tulajdonosi kör, illetve a műsorkészítő stáb változott, ezzel hosszú távra stabilizálva a működést.

A zenei kínálat a generációk kedvenceiből áll, amely könnyed, szélsőségektől mentes szórakozást nyújt a hallgatóknak egész nap. A műsorstruktúrát tekintve már reggel hat órától friss hírekkel, és egy pezsdítő reggeli show-val várjuk a hallgatókat. Ez 6-10-ig a Keltető, Podlovics Lajossal, Olasz Gáborral, péntekenként kiegészülve Balogh Bélával. Tíz órakor indul Szabó Anitával a Juice, amely helyi információkat és programajánlókat kínál. A hétköznapi munka utáni szórakoztató hazatérésről Váczy Zoli gondoskodik. Este hatkor indul a Halló 2.0, az interaktív kívánságműsor Koltai Tomi tolmácsolásában, de a hallgatók zenei szerkesztésével este kilencig.

A zenei kínálat mellett mára a hírszolgáltatásban is az élen jár a rádió. A hét minden napján, a nap 24 órájában friss hírekkel szolgálnak. Szombaton és vasárnap is gondoskodnak hírszerkesztők arról, hogy első kézből kapjanak tájékoztatást az érdeklődők a megye és Nyíregyháza történéseiről, programjairól, eseményiről, kiegészítve útinformációkkal. A 99.4 Sunshine FM műsorstruktúrájával és zenei palettájával a legkönnyedebb szórakozást nyújtja hallgatóinak, mindezt kínálja a legfrissebb hírekkel, játékokkal és nyereményekkel.

2017.  A változás éve

Az új technikai háttér, a modern műszaki megoldások, az otthonos környezet mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy mindennap jó hangulatban, felkészülten juttassák el hallgatókhoz a legfontosabb információkat és természetesen a legjobb zenéket, hogy minden korosztály megtalálja a neki tetsző stílust, amellyel könnyebbé válik a munka, szórakoztatóbbá az utazás, vagy éppen pihentetőbbé a szabadidő.

A 99,4 Sunshine FM-et az elmúlt 15 évben is a folyamatosan megújuló arculat, lendületes műsorstruktúra, folyamatosan fejlődő technikai megoldások és természetesen „Csak jó zene...” jellemezte.

Az eredmények nem maradtak el, melyekről Balogh Béla a 99,4 Sunshine FM ügyvezetője így nyilatkozott:

„Törekvéseinket számtalan szakmai díjjal jutalmazták, de a legnagyobb eredmény mégis az, hogy az időről-időre készülő felmérések és a rádió kereskedelmi partnereinek elégedettsége egyértelműen mutatja: a Sunshine FM átgondolt műsorpolitikájával, zenei kínálatával, lokális hírszerkesztési stratégiájával egyértelműen elnyerte a középkorosztály kegyeit, miközben a fiatalabbak és az idősebbek körében stabil hallgatói bázist épített. Az idén 16 éves rádió mára szerves része Nyíregyháza pezsgő vérkeringésének, az itt élők hétköznapjainak. Természetesen ez nem valósulhatott volna meg a hallgatók nélkül, akikkel az idén is együtt ünnepeljük születésnapunkat szeptember 29-én. „

Sunshine Total Music Party… a szülinap

A nyugati kultúrákban meghatározó szerepe van a 16. életévnek. Ezt a születésnapot fergeteges bulival ünneplik világszerte, ahogy teszi ezt majd a 99,4 Sunshine FM is. Bár minden évben nézők ezrei voltak a 99,4 Sunshine FM-mel az évfordulón, az idén erre is rátesznek egy lapáttal, és még látványosabb, frissebb és ütősebb lesz Nyíregyháza kedvenc rádiójának nyárzárója. Bár új helyszínen és új időpontban várjuk azokat, akik velük szeretnének ünnepelni, van, ami nem változik, mégpedig az, hogy a jó hangulat garantált!

Balogh Béla ügyvezető kiemelte: „Ebben az évben, a születésnap helyett egy egész estés rendezvényt kínálunk 2017. szeptember 29-én a Continentál Arénában, ahol Magyarország zenei életének legmeghatározóbb fellépőit vonultatjuk fel. Az előadókat a hallgatók szavazatai alapján hívtuk meg.”

Akik biztosan itt lesznek: Welhello, New Level Empire, Hősök, WillCox, Irigy Hónaljmirigy, UFO, Ham Ko Ham, Follow The Flow és a Sunshine DJ-k. Akiket pedig várunk: minden bulizni vágyó.

A rádió vezetője hozzátette: „ha már szóba került a nyugati kultúrákban nagy jelentőséggel bíró 16. életév, mely a jogosítvány megszerzésének alsó korhatára, a rádió életében is jelentőséggel bír ez szám. Bízunk abban, hogy mi is megkapjuk azt a jogosítványt, mellyel még nagyon sokáig lehet Nyíregyháza kedvenc rádiója, a 99,4 Sunshine FM!”

Jönnek a megye legszebbjei

A születésnapon idén sem maradhat el a megye bájos hölgyeinek szépségversenye, a Miss Summer Sunshine, amely már 4. éve része a születésnapi rendezvényeknek. Természetesen ez a show is tartogat újdonságokat az idén mindenki számára – ennek részleteit Korsoveczkiné Pásztor Júlia a szépségverseny koordinátora ismertette:

„a legszebbek lányok kiválasztásánál már az előválogatók során kikérjük a hallgatók véleményét, és a döntő is a nézők bevonásával zajlik majd. A szépségverseny különböző fordulóinak a hagyományokhoz hűen a kiemelt támogatók adnak otthont. Az előválogatókról és természetesen a szeptember 29-ei Sunshine Total Musik Partiról is folyamatosan tájékoztatjuk önöket a 99,4 Sunshine FM-en, hallgassanak bennünket!”

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés