Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felborult az autó

| 2017. 09. 21. | 10:24:00
Csoda, hogy nem történt nagyobb baj.
Felborult az autó
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán délután Dombrádon, a Pátrohai úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították. Személyi sérülés nem történt - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre tű. főhadnagy, a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Felborult személygépkocsi műszaki mentéséhez riasztották szerdán este a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat, a Kálmánházát és Hajdúnánást összekötő úton, a 40-es kilométernél, ahol a tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd drótkötél segítségével a járművet kerekeire visszaállították. Személyi sérülés nem történt.

Leszakadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely a közlekedést akadályozta szerdán este Ibrányban, a szeméttelep mellett. A város önkormányzati tűzoltói kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Összehordott száraz fű, szemét gyulladt meg csütörtök reggel Vásárosnaményban, a Széchenyi úton. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés