Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már üzemben a nyíregyházi e-töltőállomások

| 2017. 09. 08. | 16:26:00
A Korzó Bevásárlóközpontban adták át.
Már üzemben a nyíregyházi e-töltőállomások
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Péntektől birtokba vehetik az elektromos autók tulajdonosai azt a hat darab e-töltőállomást, amelyet a Korzó Bevásárlóközpont mélygarázsának második szintjén adtak át.

Az esemény keretében az érdeklődők megcsodálhatták és kipróbálhatták a Nyíregyházán elérhető e-autóforgalmazók által kínált járműveket, a résztvevők között egy-egy teszthétvégét is kisorsoltak, így a szerencsések egy hétvégén át használhatják a KIA Soul EV-t és egy Mercedes Benz B osztályú gépkocsit.

Az ünnepségen Balogh Sándor, a Korzó Bevásárlóközpont vezetője elmondta: az elektromos töltőállomás kialakítása nem áll távol a Korzó Bevásárlóközpont tevékenységétől, hiszen az üzletház vezetése mindig törekedett a környezet-és energiatudatos működésre, a környezetvédelemmel kapcsolatos szervezetek, egyesületek támogatására.

A rendezvény vendége volt Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár, aki azt hangsúlyozta, hogy a kormány elkötelezett a e-mobilitás mellett, ezért támogat minden ilyen kezdeményezést.

Hozzátette: az önkormányzatok is 100 százalékos támogatással alakíthatnak ki töltőállomásokat, az e-autók tulajdonosai pedig számos kedvezményben részesülnek. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés