Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szivárgott a gázpalack Gemzsén

| 2017. 09. 29. | 11:01:00
Tűzoltók zárták el.
Szivárgott a gázpalack Gemzsén
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt egy kombájn motortere csütörtökön délután Buj és Tiszabercel között. A jármű vezetőjének egy kézi tűzoltó készülékkel sikerült eloltania a lángokat. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a mezőgazdasági gépet áramtalanították, majd a felhevült részeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Berendezési tárgyak kaptak lángra csütörtök este egy nyíregyházi családi ház konyhájában, az Attila utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Gázszivárgáshoz riasztották a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat az esti órákban Gemzsére, a Jókai utcában, ahol egy lakóháznál a tulajdonos nem tudta elzárni a 11,5 kilogrammos PB gázpalackot. A tűzoltók a szivárgást kéziszerszámok segítségével szüntették meg. Személyi sérülés nem történt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi péntek hajnalban Pátyodon, a Kossuth utcában. A balesetben senki nem sérült meg. A csengeri önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés