Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szülni is lehet az új nyíregyházi klinikán

| 2017. 09. 21. | 19:35:00
Modern eszközök, CT, ultrahang, 5D-s babamozi is van.
Szülni is lehet az új nyíregyházi klinikán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új színfolttal gazdagodott Nyíregyházán az egészségügyi ellátás, ugyanis a napokban adták át azt az új klinikát a Mikszáth Kálmán út 38. szám alatt, melyet Dr. Finna Péter orvos-igazgató álmodott meg csapatával három évvel ezelőtt. A tervezést követően egy év alatt készült el az új létesítmény, melyet vezetetője után FINNAMED Klinikaként kereshetnek majd a betegek és mindazok, akik tenni szeretnének egészségükért.

– Az új egészségügyi központ azzal a céllal jött létre, hogy magas szakmai színvonalat képviselve, modern és otthonos környezetben gyógyíthassanak elhivatott orvosaik – hangzott el az ünnepélyes megnyitón, ahol a város és a megyei vezetői mellett Seszták Miklós Nemzeti Fejlesztési Miniszter és Kovács Tünde, sportért felelős államtitkár is méltatta az új beruházást. Az is elhangzott, hogy a klinikát a 21. század legmodernebb orvosi eszközeivel szerelték fel, így az ultrahang, CT, lézeres beavatkozások mellett például egy kuriózumot, 5D-s babamozi szolgáltatást is nyújtanak.

A gyógyító munkát ezer négyzetméteren 7 rendelő, 2 műtő, 3 szülőszoba, posztoperatív őrző és 5 betegszoba segíti.

Dr. Finna Péter a Szabolcsihírnek elmondta, amennyiben igén mutatkozik rá, tovább tudják bővíteni a klinikát, akár apartmanok kialakítására is van lehetőség a betegek és hozzátartozóik számára. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés