Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gázszivárgás volt Jándon

| 2017. 10. 26. | 10:24:00
A vízmelegítő volt a ludas.
Gázszivárgás volt Jándon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gázszivárgáshoz riasztották a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat szerdán délelőtt Jándra, egy családi házhoz, a Dózsa György utcába, ahol a fürdőszobában lévő gázbojler hibásodott meg. A tűzoltók a főcsapot elzárták, az épületet átvizsgálták és biztosították a helyszínt a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Lehasadt egy nagyméretű fa egyik ága, amely akadályozta a közlekedést szerdán délelőtt Kisvárdán, a Mártírok útján. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy kismegszakító szerdán délben egy nyíregyházi közintézmény konyhájában, az Erdő soron, ahol a tüzet az ott dolgozóknak sikerült eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták és a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Vadat gázolt egy kisteherautó szerdán este a 4-es számú főúton, Nyíregyháza és Nyírtura között. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés