Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Halálos borulás Borsodban, további drámákkal tetézve

| 2017. 10. 16. | 10:11:00
Kirepült az autóból, majd áthajtottak rajta.
Halálos borulás Borsodban, további drámákkal tetézve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, október 14-én hajnali 4 óra körül Izsófalván halálos közlekedési baleset történt. Az Izsó Miklós úton egy Mercedes a kanyarban felborult, a rendőrök az úttesten egy élettelen férfit találtak.

Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a férfi autójával közlekedett, amikor elvesztette felette az uralmat, lesodródott az úttestről és felborult. Ennek során (mivel a biztonsági övet nem használta) a járműből kizuhant az úttestre.

Áthajtott az áldozaton

A baleset után néhány másodperccel érkezett a helyszínre egy másik autó, amelynek 21 éves vezetője elütötte az úttesten lévő férfit, majd megállás nélkül továbbhaladt. Néhány száz méter után (az ütközés okozta műszaki hiba miatt) az autó megállt, de segítséget ekkor sem nyújtott a sérültnek, hanem távozott a helyszínről.

A rendőrök a későbbiek folyamán azt is megállapították, hogy az elhunyt személy által vezetett járműben egy, míg a megállás nélkül továbbhaladó autóban négy utas volt, akik szintén segítségnyújtás nélkül hagyták el a helyszínt.

A rendőrök az öt utast segítségnyújtás elmulasztása vétség, míg a sértettet elgázoló autó vezetőjét segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, továbbá az utóbbi gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe is vették.

A Borsodihír úgy tudja, a 36 éves áldozaton, akinek egyébként a napokban született meg első gyermeke, ismerősei hajtottak át.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés