Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházi sikerközösség – bizalmi alapon

| 2017. 10. 28. | 12:41:00
Három éve a networking világtérképén.
Nyíregyházi sikerközösség – bizalmi alapon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

2014 októberben alakult meg Nyíregyházán a BNI® Nyír-Egység üzleti csoport. Az „Aki ad, az nyer!”® filozófia jegyében, 21 alapító taggal indult. Jelenleg közel 30 állandó tagja van a helyi sikerközösségnek, akik az elmúlt időszakban sokat tanultak a networkingről, annak eszköztárából sok elemet ma már rutinosan alkalmaznak.

Az október 26-i évfordulós találkozón 51 vállalkozó volt jelen. Csak ezen az eseményen 32,8 millió forint üzleti árbevételt köszöntek meg a tagok, melyet bizalmi alapon, jutalékmentesen hoztak létre egymás számára, üzleti kapcsolataik révén.

A csoport három éves fennállása óta több alapító is folyamatosan tagja a világ és Magyarország vezető üzleti networking szervezetének, a BNI® helyi csoportjának. Ők kapták meg Bács Ferenctől, a BNI® Északkelet-Magyarország régióvezetőjétől a három éves tagi elismerést jelentő szalagot, melyet büszkén viselnek majd a soron következő heti rendszerességű üzleti találkozóikon.

– Az ország tőlünk nyugatabbra eső területein élőkben téves kép alakult ki és él Szabolcs megyéről. Sokak szerint itt nem lehet boldogulni, nem lehet munkához jutni, talán nincs is itt semmi. A mai rendezvénnyel, annak láthatóvá tételével, a csoport három éves fennállásával, működésével, folyamatos fejlődésével is bizonyítjuk, hogy igenis van élet a Tiszán innen is, vannak lelkes és tisztán üzletelni képes vállalkozók, akik képesek együttműködni is, ezáltal növekedni is, akik új munkahelyeket teremtenek és stratégiai kapcsolatokat alakítanak ki – mondta Bács Ferenc BNI® régióvezető a három éves avatás nyitóbeszédében.

A háromszintes, három ízben elkészített torta a hármas számmal a tetején ma ezt a három évet szimbolizálta.

Gratulálunk és további üzleti sikereket kívánunk a BNI® Nyír-Egység csoport minden tagjának!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés