Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Régi új igazgató az alapellátás élén

| 2017. 10. 27. | 15:04:00
Egyhangú döntés született.
Régi új igazgató az alapellátás élén
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyháza képviselőtestülete személyi kérdésekről is döntött csütörtökön. Zárt ülésen egyhangúlag választották újra az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság intézményvezetőjét, Csikós Pétert.

Az igazgató megbízatása újabb öt évre szól. Csikós Péter 2012-es hivatalba lépése óta számos olyan intézkedést tett, mely jelentősen javítja az egészségügyi ellátást Nyíregyházán. Többek között megvalósította a 24 órás orvosi ügyeletet, a város számos közintézménye rendelkezik már újraélesztő készülékkel és egyre nő azok száma az igazgatóságnak köszönhetően, akik képesek használni ezeket, melyek több életet is megmentettek már.

Az igazgató elkötelezett az alapellátásban dolgozók továbbképzését illetően. Szinte minden rendezvényen jelen vannak, és szűrővizsgálatokkal járulnak hozzá a nyíregyháziak jobb egészségi állapotához.

Emellett számtalan fejlesztés valósult meg Egészségügyi Alapellátási Igazgatóságnál az elmúlt öt évben is az igazgató irányításával, többek között ezért szavaztak neki bizalmat a következő öt évre is a képviselők.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés