Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tyúkól mögött lapult a kállósemjéni rabló

| 2017. 11. 24. | 12:52:00
Előzetesbe tették a nőt, aki áldozatát maró folyadékkal is leöntötte.
A tyúkól mögött lapult a kállósemjéni rabló
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrök elfogtak egy nőt, aki Kállósemjénben, miután kirabolt egy idfős asszonyt, még maró anyaggal is leöntötte az arcát. A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája pénteken rablás bűntette és más bűncselekmény miatt elrendelte a gyanúsított L. R-né előzetes letartóztatását - közölte a Szabolcsihírrel dr. Toma Attila sajtószóvivő.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított – egy PVC csővel és egy maró folyadékkal megtöltött műanyag flakonnal felszerelkezve – november 22-én délelőtt bement egy idős, kállósemjéni nő házába a nyitott bejárati ajtón keresztül. A sértett az udvaron etette az állatait, eközben a gyanúsított a lakásában értékek után kutatott, majd magához vette a sértett mobiltelefonját.

Az idős nő a házba belépve észlelte a gyanúsítottat, aki a nála lévő csövet ütésre emelte, közben a másik kezével

a savas, maró folyadékkal leöntötte szemből a sértettet, ami az asszony bal arcfelét érte. A sértett kimenekült a lakásból és segítségért kiabált. A gyanúsítottat a sértett szomszédja találta meg, a tyúkól mögött elbújva.

A szomszéd visszakérte a gyanúsítottól a sértett telefonját.

A bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a hatóság elől megszökne vagy elrejtőzne, illetve újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A végzés nem jogerős.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés