Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ennek a nyírbátori amazonnak ne legyen a haragosa!

| 2017. 11. 07. | 18:23:00
De legalábbis kerülje a házát!
Ennek a nyírbátori amazonnak ne legyen a haragosa!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyírbátori Járásbíróság kedden közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt 1 év börtönbüntetésre ítélte D. K-né vádlottat. A szabadságvesztés végrehajtását a bíróság 2 év próbaidőre felfüggesztette.

A vádlott – mivel haragszik a sértettre – 2017. július 11-én délután kiállt a háza elé egy vasvillával, mikor látta, hogy feléje közlekedik a sértett kisteherutóval. Amikor a háza elé ért a sértett, a nő vasvillával az autója felé szúrt, el is találta a bal oldalát, így abban 20 ezer forint kár keletkezett.

Egy hónappal később a sértett megint a vádlott háza előtt közlekedett gépkocsijával, és mikor a sértett észrevette őt, felvett az útról egy követ, és megdobta vele az autót, eltalálta a lámpa alatti lökhárítót.

Néhány nap múlva a vádlott a sértett háza előtt haladt gépkocsijával. A haragos sem volt rest, látva a nőt, egy lavór vizet (épp a keze ügyében volt) borított az autó elé. A víz egy része az autó jobb oldali lehúzott ablakán az utastérbe jutott.

A bíróság álláspontja szerint a vádlott cselekményei során fennállt annak a reális veszélye, hogy tettei következtében a gépkocsi vezetője megijedjen és baleset következzen be.

Az ítélet jogerős.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés