Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Épület lángolt az M3-as autópálya mellett

| 2017. 11. 06. | 09:04:00
Még nem tudni, mi történt a pihenőben.
Épület lángolt az M3-as autópálya mellett
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba sodródott és felborult egy személygépkocsi szombaton, a 4911-es számú úton, az 5-ös kilométernél, Nyíregyháza határában - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője. A jármű vezetője könnyebben sérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, visszaállították a kerekeire és drótkötél segítségével visszavontatták az útra.

Kigyulladt egy lakóház fürdőszobája vasárnap délelőtt Nyírvasváriban, a Vasvári Pál utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a lakóház elektromos berendezése a tűzben megsérült, ezért a hiba kijavításáig az ott lakók rokonokhoz költöztek.

Kigyulladt az M3-as autópálya mellett, a 230-as kilométernél lévő pihenő egyik épülete vasárnap délután. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Árokba hajtott, az oldalára borult és egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi vasárnap Ökörítófülpösön, a Kossuth Lajos utcában. A jármű vezetője könnyebben sérült. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés