Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kigyulladt a kémény Tunyogmatolcson

| 2017. 11. 15. | 08:55:00
Tűzoltókra volt szükség.
Kigyulladt a kémény Tunyogmatolcson
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Leszakadt a járdára egy nagyméretű fa ága kedden délután Újfehértón, a Szent István utcában, és akadályozta a gyalogosok közlekedését - közölte a Szabolcsihírrel Dóka Imre, a katasztrófavédelem megyei szóvivője. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és kihúzós létra segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy családi ház villanyóraszekrénye kedden este Kállósemjénben, az Ady Endre utcában.

A helyi önkéntes tűzoltók oltották el a tüzet, majd a nyírbátori hivatásos tűzoltók átvizsgálták az épületet, de további izzást, parázslást nem tapasztaltak. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház vegyes tüzelésű kéményében az esti órákban Tunyogmatolcson, a Kölcsey Ferenc utcában.

A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Nyírmihálydiban is hasonló eseményhez riasztották a tűzoltókat szerdán hajnalba, a Rákóczi Ferenc utcában, ahol a szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi Intézkedésre nem volt szükség.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés