Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyerekosztályon ajándékoztak a tűzoltók Nyíregyházán

| 2017. 12. 19. | 13:05:00
Örömet okoztak a beteg csemetéknek.
Gyerekosztályon ajándékoztak a tűzoltók Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A gyerekosztályon ajándékoztak a tűzoltók A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Jósa András tagkórházának Gyerekosztályán fekvő csemetéknek juttatták el a Nyíregyházi Önkormányzat által felajánlott több kilogramm szaloncukrot a nyíregyházi hivatásos tűzoltók december 19-én délelőtt.

 Az intézményben gyógyuló gyerekek már az ablakban várták izgatottan a tűzoltókat, akik gépezetes tolólétra segítségével a harmadik emeleti erkélyére vitték fel az adományt, amelyet Vitkai Éva, az egészségügyi intézmény sajtófőnökének a jelenlétében adtak át. Dr. Adorján Gusztáv,a kórház főigazgatója köszönetet mondott a tűzoltóknak, mint mondta: ők azok, akik ugyanúgy vigyáznak, és sokszor küzdenek értünk, életünkért.

A tűzoltók szívesen tettek eleget az egészségügyi intézmény felkérésének, hiszen az adventi időszakban már évről-évre a szabolcsi megyeszékhely főtéren feldíszített örökzöld állításában is részt vesznek a hétköznapi hősök, ráadásul a gyerekek nemcsak az adományozás idején, de a tűzeseteknél és a műszaki mentéseknél is kiemelt figyelmet érdemelnek.

A karácsony előtti szaloncukorosztást követően a gyerekek megnézhették a különleges tűzoltójárművet is, amely közel negyven méter magasságból is képes menteni embereket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés